4.11.14

Magdalenes


Preparats per a un clàssic?


Ja teniu tots els ingredients a punt?

* 4 ous
* 250 gr. de sucre
* 150 gr. d’oli d'oliva
* 250 gr. de farina
* 1 sobre de llevat Royal
* la pell d'una llimona  
* un pessic de sal
(per a unes 12 unitats)


Doncs som-hi, anem a preparar unes magdalenes casolanes, esponjoses i boníssimes!

1_Posem en un bol els ous, el sucre i la pell de la llimona ratllada i amb una batedora de vareta ho batem uns 5 minuts com a mínim.

2_Incorporem l’oli i ho barregem.

3_A continuació, anem afegint a poc a poc la farina (tamisada), amb el llevat i el polsim de sal, sense deixar de remenar.

4_Repartim la massa en motlles de paper (els omplim 3/4 parts perquè no vessin). Podem posar-los  dins unes flameres o en una safata per a magdalenes perquè no es deformin.

5_Deixem reposar la massa a la nevera uns 30 minuts. Mentrestant, preescalfem el forn a 200ºC.

6_Passat el temps, traiem les magdalenes de la nevera i just abans d'enfornar, les espolvoregem amb una mica de sucre per aconseguir una cobertura una mica més cruixent.

7_ I per últim, les introduïm al forn a uns180º i les deixem coure durant uns 10-15 minuts  fins que queden dauradetes i han pujat.

Com podeu veure, la recepta no té cap dificultat i el resultat d'un clàssic com aquest, mai falla ja que agraden a petits i grans i són bones per acompanyar l'esmorzar, el berenar o quan ens vinguin de gust.



Aquesta és la recepta de les magdalenes bàsiques però dóna joc a provar variacions; podem afegir-hi trossets de xocolata, fruits secs, aromatitzar-les amb canyella, fer-les integrals, farcides amb melmelada o amb el que més us agradi...


Bon profit i fins la pròxima!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada